Ik ben op zeer jonge leeftijd in aanraking gekomen met het goochelvirus. Het begon allemaal met een kleine illusie die mijn moeder vertoonde op het moment dat ik thuis kwam van school. Ze had een kwartje (oude munteenheid van Nederland), een speelkaart en een limonadeglas. Ze legde de speelkaart op de opening van het limonadeglas en pakte het kwartje van de tafel en op magische wijze ging het kwartje dwars door de kaart en belande het in het limonadeglas. Dat gevoel wat ik op dat moment voelde is niet in woorden te beschrijven, maar vanaf dat moment wist ik dat ik mijn leven zou wijden aan de goochelkunst.

Van mijn ouders heb ik meerdere goocheldozen gekregen, maar deze zijn voor een zevenjarige behoorlijk pittig. Regelmatig was ik te vinden in de bibliotheek op zoek naar boeken die maar iets van de geheimen van de goochelkunst kon onthullen. In die tijd waren er ook veel programma’s op tv die goochelen in beeld brachten. Door deze programma’s op te nemen en later terug te kijken leerde ik langzaam de klassieke manier van de goochelkunst. Ik vond mezelf heel creatief en vond meerdere effecten/technieken uit om op latere leeftijd er achter te komen dat veel van mijn originele materiaal al was uitgevonden.

[showhide type=”post” more_text=”lees meer…” less_text=”lees minder…”]Dit gebeurde op mijn achttiende, toen kwam ik in aanraking met andere goochelaars en leerde dat er verenigingen waren, goochelwinkels en toen ging er een wereld voor mij open. Zoals iedere goochelaar heb ik heel veel goocheltrucs gekocht en gebruik ik hedendaags helemaal niets meer vanuit die periode. Deze periode heeft me wel gevormd als performer die ik hedendaags ben, want een hoge hoed en een driedelig pak is niet de stijl die ik voor mezelf zag.[/showhide]

Personalia:

:

Michael Divano

:

Wijchen

 :

024 – 845 45 85

 :

06 – 28 98 43 87

:
:

23 Maart

:

Breda

0
Jaar Beroeps
0
Landen opgetreden
0
Opgetreden in NLD
0
Kaarten versleten

♤ Specialiteiten

 • Straat goochelaar

  De moeilijkste vorm van goochelen is op straat. De mensen mogen werkelijk 360º om mij heen staan en nog zal ik ieder doen verbazen!

 • Beurs goochelaar

  Ik zorg ervoor dat potentiële klanten naar de stand worden getrokken, maar ook dat u in contact komt met deze nieuwe leads!

 • Tafel goochelaar

  Een goede manier om u feest extra dimensie te geven. De interactie met de gasten zorgt ervoor dat uw gasten worden vermaakt en dat de gasten met elkaar worden verbonden!

 • Retail training

  Een interactieve training/workshop voor managers en medewerkers. Het doel van deze training/workshop is om de zintuigen te openen om zo meer omzet creëren!

Divano Magic heeft nog meer specialiteiten

Klik hier voor alle mogelijkheden

Goochelen met kaarten 91% 91%
Goochelen met munten 86% 86%
Technisch goochelen 95% 95%
Algemeen goochelen 89% 89%
Zakkenroller 73% 73%
Magisch 96% 96%
REPRESENTATIVITEIT 92% 92%
BETROUWBAARHEID 99% 99%
SPONTANITEIT 94% 94%
INTERACTIVITEIT 92% 92%

Klik hier om informatie en/ of offerte aan te vragen