Mijn Biografie

even voorstellen

goochelaar Michael Divano

Hallo, ik ben Michael Divano en ik wil mij graag aan je voorstellen aan de hand van mijn biografie. Ik ben geboren in Breda en ben opgegroeid op verschillende plekken in Nederland. Sinds 2017 woon ik in Wijchen, en ik sta bekend als één van de meest technische goochelaars van Europa.

Als kind raakte ik al op jonge leeftijd gefascineerd door de goochelkunst. Na vele jaren van trainen, oefenen en hard werken ben ik nu ongelooflijk trots en blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.
Wanneer ik mijn spullen mag inpakken voor een optreden voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement geeft mij dit energie. Energie om doordeweeks te werken aan trainingen en het schrijven en regisseren van nieuwe routines. Daarnaast geef ik goochelworkshops en lezingen. De vrijheid als zelfstandig ondernemer is fantastisch. Het stelt mij in staat om mijn werk perfect te combineren met mijn gezin.

Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar wat de toekomst voor mij in petto heeft, zowel privé als zakelijk. Ik kan niet wachten om meer te horen over jouw event/feest om te horen wat jouw wensen zijn.

ZOEKT U EEN GOOCHELAAR?

Ik kan u helpen met:

Meer informatie? Bel geheel vrijblijvend 024-845 45 85 óf zie

verleden goochelaar Michael Divano

In dit deel van mijn biografie vertel ik je waarom ik ben begonnen met goochelen. Op jonge leeftijd raakte ik besmet met het goochelvirus. Mijn moeder liet mij een kleine illusie zien met een munt, een speelkaart en een limonadeglas. Ze plaatste de speelkaart op de opening van het limonadeglas, pakte de munt van de tafel en voilà, de munt ging dwars door de kaart en belandde in het limonadeglas. Het gevoel dat ik op dat moment had is met geen woorden te beschrijven. Ik wist 100% zeker dat ik mijn leven aan de goochelkunst zou wijden.

Na mijn studie (small business en retail management) heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de wereld gaan verkennen. Ik ben als entertainer/goochelaar de straat op gegaan met approach magic om mijn droom uit te laten komen. Hierdoor heb ik op de mooiste boulevards ter wereld fantastische circleshows mogen opvoeren. Tijdens het rondreizen heb ik ook een tijd op cruiseschepen gewerkt, zowel als entertainer, animator en magic bartender.

Inmiddels heb ik al in 41 landen mogen optreden. Ik ben enthousiast over mijn reis in de wereld van goochelen en kijk uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft, zowel persoonlijk als professioneel.

Heden goochelaar Michael Divano

Terug in Nederland heb ik mijn levenspartner ontmoet. Inmiddels delen we al 20 jaar ons leven en zijn we gezegend met twee fantastische kinderen, Michael Jr. en Ivy. In de afgelopen jaren heb ik een waardevol netwerk opgebouwd, en dit alles op de traditionele manier van offline marketing. Nu is het tijd om mezelf ook online te presenteren en de wereld te laten zien wie ik, Michael, ben!

Om mijn online aanwezigheid te versterken, heb ik als eerste besloten om deze geweldige website te creëren. Daarnaast ga ik actief aan de slag op sociale media, waaronder Facebook, Instagram en YouTube. Ik zou het leuk vinden als je mij wilt volgen op één of meerdere van deze sociale mediakanalen (allemaal mag natuurlijk ook!).

In mijn woonplaats Wijchen organiseer ik één keer per jaar een goochelworkshop voor kinderen. Tijdens deze workshops hoop ik de kinderen enthousiast te maken voor de goochelkunst, met als doel het creëren van nieuwe goochelkampioenen. Als afsluiting geven de kinderen een eindshow voor familie, vrienden en andere liefhebbers.

Mijn toekomst en visie

Tenslotte sluit ik mijn biografie af met mijn toekomst en visie. Vol overtuiging durf ik te zeggen dat mijn huidige succes is bepaald door het enthousiasme van gasten op feesten waar ik heb mogen optreden. Vanuit een optreden kwam een nieuw optreden. Direct na afloop van het feest/event of via de ouderwetse mond- tot- mond reclame. Hoog in mijn vaandel staan vriendelijkheid en respectvol omgaan met jouw gasten. Tijdens mijn optredens ben ik niet alleen een goochelaar, maar ook jouw visitekaartje van jouw georganiseerde feest/evenement. Het succes van jullie feest of evenement staat gelijk aan mijn succes als goochelaar.

Elke aanvraag om mij, goochelaar Michael Divano, te boeken voor jouw feest en/of evenement neem ik altijd serieus. Dit is ongeacht het beschikbare budget. Ik sta er altijd voor open om alle mogelijkheden te bekijken. Bovendien heb ik inmiddels een netwerk van goochelaars in verschillende prijsklassen tot mijn beschikking. Mijn doel is om bij elke aanvraag een aangename, professionele en betrouwbare samenwerking te realiseren. Ik kijk ernaar uit om mijn magie met jouw en jullie gasten te delen en jullie evenement onvergetelijk te maken.

Ik hoop jou/jullie binnenkort te mogen ontmoeten.

Met magische groet,

Handtekening goochelaar Michael Divano

Controleer beschikbaarheid!